vineri, 22 ianuarie 2010

Enigma 5

2 oamnei se intalnesc pe strada isi strang prieteneste mana. Unuia dintre ei i se rupe mana. De ce ?

Enigma 4

Un băiat era într-un târg şi la un moment dat vine la el un domn care ii spune: “Ce zici, eşti de acord sa îmi dai 50 de dolari dacă iţi scriu greutatea exactă pe hârtie? Dacă nu, îti dau eu 50 de dolari!”
Băiatul se uită în jur, vede că nu era nici un cântar cu care să-l poată cântări, şi îşi zice că, orice ar spune domnul, el va minţi şi va lua banii. Totuşi, a trebuit să plăteasca cei 50 de dolari. Cum a fost posibil acest lucru?

Enigma 3

Un om impingea o masina. Cand ajunge in fata unui hotel isi da seama ca a dat faliment (el a dat faliment) si nu hotelul.
Cum a dat faliment? De ce impingea masina?

Enigma 2

Sotia, nemultumita de vechea masina, ii spune sotului: “Cumpara-mi te rog o surpriza de Craciun care sa accelereze de la 0 la 100 in 4 secunde” – “si preferabil de culoare albastru deschis!” adauga ea. Atent ca de obicei, sotul ii indeplineste dorinta…Stiind ca sotul nu i-a cumparat o masina, sa se determine ce i a cumparat (produsul cumparat respecta cerintele sotiei).
Succes

Enigma 1

 2 femei stau pe margnea unei autostrazi (nu fac autostopul si nici nu sunt centuriste:P).Aceste 2 femei  au iesit dintr-un peco fiecare cu o inghetzata in mana.Una din ele…linge inghetzata,cealalta…o musca.Care din cele 2 femei este casatorita?

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Reincepem scoutul !

Duminica 10.01.2010 ne intoarcem din vacanta si reincepem scoutul.
Sedintele vor fi la orele normale fara nici o schimbare din acest punct de vedere.