joi, 22 aprilie 2010

Ne'am mutat !

De acum ne gasiti  AICI !

marți, 13 aprilie 2010

"Cercetasul lunii Martie" e de fapt 2, Diana si Iulian / Iulian si Diana. Asa cum ne'am obisnuit sa vedem ce au de zis despre scout.
Bineinteles pornind de la codul bunelor maniere vom incepe cu fetele care este una ;))  Diana :
Cum a inceput scoutul pentru mine?

     Hmmm..prima mea sedinta a fost total neplanificataJ.Era dupa o slujba,duminica in fata catedralei cand vorbeam cu mama lui Vlad,el urmand sa mearga la sedinta,si ea mi-a zis sa merg si eu ca e interesant si imi va placea…nu prea stiam ce sa fac… nu prea cunosteam lumea de acolo….dar am mers si acum ma bucur de decizia luata.


Ce m-a facut sa raman?
Fiind..”putin”comunicativa si sociabila….m-a incantat faptul ca mi se oferea posibilitatea sa fac parte dintr-un grup; sa imi fac prieteni dar si ideea de a invata prin joc,de a ajuta pe altii…si hike-ul din 2007 bineinteles.

Ce inseamna Scout-ul pentru mine? 
Scoutul pt.mine…hmm..un mod de a iesi din cotidian;din monotonie;de a invata lucruri pe care nu multi au sansa sa le invete;de a cunosate diferite tipuri de persoane,diferite caractere..etc


De cat timp?
Nu mult 3 ani jumate aproape..nu simt cand eu trecut…dar in 3 ani de scout am invatat multe,;mi-am invins teama de insecte si gandaci: ))…am invatat sa iubesc si sa apreciez mai mult natura; sa folosesc o busola..etc
La titlul de cercetasul lunii nu ma asteptam.,nu imi pare sa fi facut ceva foarte special…dar na…suntJsi sa nu uit ca impreuna cu Iulian..felicitari lui si celorlalti care au fost si bafta multa viitorilor….BE HAPPY,BE SCOUT !

Iar Iulian , mai nou in scout, raspunde cam asa :
 Cum a inceput scoutul pentru mine?
Sunt coleg cu Bobo[cercetasul lunii decembrie], care mi-a povestit in repetate randuri (batut la cap, etc :) ) cat de misto ar fi treaba cu Scout-ul. De foarte mult timp am vrut sa ma inscriu (circa un an) pana cand chiar am decis s-o fac, la inceputul anului scolar din 2009. Deci datorez niste multumiri speciale lui Bobo.

 Ce m-a facut sa raman?
Cred ca cel mai mult dintre toate mi-a placut colectivul, oamenii in general. E o atmosfera foarte prietenoasa. Apoi, toate activitatile astea montane au fost ceva destul de nou pentru mine, si un motiv bun sa-mi pun ceasul sa sune duminica dimineata. Si-n plus, campusul de iarna mi s-a parut tare distractiv, si voi dori sa particip si la urmatoarele. Ar fi multe de zis si multe lucruri care mi-au placut, dar am sa rezum totul spunand ca am toate motivele sa raman.
 De cat timp?
Nu de foarte mult timp, putin peste jumatate de an (Huooo, bobocule!) . Dar va promit ca o sa fiu aici mult timp de acum incolo :).
Ce inseamna Scout-ul pentru mine?
O ocazie foarte buna de a invata lucruri noi in una din cele mai distractive maniere posibile.  ...serios.
Shmi! :) 

Sper ca ati citit pana la capat si aceste vorbe sa va determine sa va doriti sa fiti mai activi !


sâmbătă, 3 aprilie 2010

Paste fericit !

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!
  Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Christos a inviat!